Studievalg og videregående studie

SU fejl

12. august 2011 af Quijote (Slettet)

Hej

Jeg bor pt. hjemme og har søgt SU som udeboende, fordi jeg regnede med at jeg skulle flytte inden studiestart. Problemet nu er at det ikke ser ud til at jeg skal flytte inden jeg påbegynder min uddannelse.

Hvordan skal jeg rette det? På minSU kan jeg skrive om jeg flytter fra udeboende til hjemmeboende. Eller jeg kan rette det til at jeg flytter fra udeboende til hjemmeboende. Det er umiddelbart den jeg skal trykke på, men så skal jeg også oplyse datoen for flytningen, og den er der jo reelt ikke.

What to do?

Man kan ikke rigtig henvende sig til SU styrelsen, for de henviser til en SU-vejleder på uddannelsen, som jeg endnu ikke er startet på.

Ærlig talt, så føler jeg ikke at jeg er støt på andet end problemer hvad angår studiestart. Det er ret frustrerende, og jeg lyder sikkert som et brokkehovede, men jeg føler et eller andet sted at alt burde være nemmere for idioter som jeg.


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. august 2011 af volcom1

 Du skal da bare ændre det til at du flytter fra udeboende til hjemmeboende fra dags dato. Det kommer jo ikke dem ved hvor du bor før du får su. Det vigtige for dem er at de ikke betale udeboende takst til dig når du skal have hjemmeboende. Der kommer ikke nogen efter dig fordi du skriver at du flytter hjem til dine forældre idag selv om det ikke er helt i tråd med virkeligheden.

Som du selv skriver, intet er nemt for idioter, deraf betegnelsen:)


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. august 2011 af oO-diaz-Oo (Slettet)

jeg er ked af at høre at det hele ikke gået så glat som det kunne. Jeg har ingen problemer haft. Jeg skal til odense på mandag og hente nøglerne til min nye kollegielejlighed og min SU går ind til den 1 sep. Jeg begynder nu at glæde mig til studiestarten og Farmaceut studiet! Here i come! :D

Men det hele skal nok falde på plads for dig. Jeg vil foreslå dig at tage til Odense og snakke med kommunen omkring din situation og bolig-garantien og så er jeg sikker på de kan hjælpe dig og finde den bedste løsning for dig.  


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. juli 2014 af fireflash (Slettet)

Står lidt i samme situation, hvad endte du med at for at løse problemet?

Skriv et svar til: SU fejl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.