Fransk

Ønskes: beroligende råd ang. den mundtlige eksamen i fransk.

29. maj 2005 af simoneh (Slettet)
Nu er jeg fra naturens hånd sådan indrettet, at jeg har tendens til "en smule" nervøsitet ved eksamen. Jeg vil bare høre om der findes personer herinde, som har erfaring med (dvs. har overlevet) en fransk eksamen.
Jeg skal op fredag, og føler lige pt. at hele mit ordforråd er forsvundet.
Jeg ved ikke rigtig, hvad det er jeg søger, men måske et par beroligende ord - hvis nogen har tid.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2005 af fiskesuppe (Slettet)

Jeg var oppe i fransk i mandags, og det gik rigtig godt! Alle overlevede:) Det gælder om hele tiden at sige til sig selv, at det nok går og tage det stille og roligt. Træk vejret og prøv så vidt muligt at slappe af:) Ved godt det er lettere sagt end gjort. Når du kommer in i rummet, så sig goddag til censor og lad vær med at kigge på ham/hende resten af tiden, det gør bare, at man bliver nervøs. Start med at fortælle en lille disposition, du kan have øvet dig på, og præsenter dine tekster, det hjælper dig også til at komme i gang med at tale. Tal i et roligt tempo og hold nogle pauser, hvis der er et ord, du lige skal komme i tanke om, det trækker ikke ned:)
Med hensyn til ordforråd, så er det altid godt at skrive nogle ord ned, du kan bruge i mange sammenhænge og ord, der hører til de emner,du kan komme op i:)Held og lykke!

Skriv et svar til: Ønskes: beroligende råd ang. den mundtlige eksamen i fransk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.