Matematik

Hvad hedder det når...

24. december 2011 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

man rykker a^5 = 0,16^1/5

Hvad hedder den proces?

^5 bliver ganges med eller potensen rykkes???????


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. december 2011 af mathon

 

                         a5 = 0,16

                        potens
                                til ny potens

                         (a5)1/5 = 0,161/5

                         a = 0,161/5

                        


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Man opløfter a i 5. potens; det er måske det udtryk, du efterlyser?


Skriv et svar til: Hvad hedder det når...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.