Der er lige nu 177 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

funktion

29. januar 2012 af 
 - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave?

En funktion f er givet ved f(x) = 6x2

Bestem forskriften for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(1,10)

- hvad skal jeg?

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 153
Matematik
Hentet af 543
Biologi
Hentet af 408
Matematik
Hentet af 462
Matematik
Hentet af 34
Matematik
Hentet af 85
Matematik
Hentet af 25
Matematik
Hentet af 66
Biologi
Hentet af 177
Biologi
Hentet af 353



Brugbart svar (1)
29. januar 2012 af 

Brug at ∫a*xndx = a*xn+1/(n+1) +k og bestem k ud fra at F(1) = 10



29. januar 2012 af 

Hvordan laver man det uden lommeregner?



Brugbart svar (1)
29. januar 2012 af 

integrer f(x) = 6x^2

F(x) = 2x^3 + c

isoler c

F(x) - 2x^3 = c

indsæt dit punkt

10 - 2 * 1^3 = c

c = 8

....

Svaret er derfor

F(x) = 2x^3 + 8

 



Brugbart svar (0)
29. januar 2012 af 

uden lommeregner se #1



29. januar 2012 af 

okay, tak skal I ha



Antal visninger: 6

Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.