Matematik

hjælp hurtigt

10. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået en problemregning.

spørgsmål: integn midter cirklen i 1:500

oplysninger: cirkel 9,15 m


Svar #1
10. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet)

ER DER IKKE NOGLE DER KAN HJÆLPE MED SVARET....

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2012 af SuneChr

Hvis 9,15 m er diameteren, skal den divideres med 500 .

Diameteren er da 18,3 mm på papiret.

Du oplyser ikke om, hvad de 9,15 m er.


Svar #3
10. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet)

9,15 er diameteren


Svar #4
11. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet)

tusind tak hvordan udregner  jeg arealet af en cirkel på 18,3 mm ( diameter )

 

 

 

skal bruge et svar inden for 2 dage da en opgave skal afleveres....

 

tak på forhond

hånd


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2012 af CookieXXD (Slettet)

A= r2 * π   eller   A=r * r * π

---
Mvh.
CookieXXD


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. februar 2012 af SuneChr

# 4   "hvordan udregner  jeg arealet af en cirkel på 18,3 mm ( diameter )"

skal formuleres:   "hvordan udregner  jeg arealet af en cirkel med en diameter på 18,3 mm ?" 

radius, r  =   18,3/2  mm  = 0,915 cm  og sæt ind i formlen # 5 :

                              A = π·0,9152  cm2

 


Svar #7
14. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet)

tak for hjælpen jeg har også en anden opgave i kan finde den ved at skrive målet opgave 2


Skriv et svar til: hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.