Idræt

Kigge en opgave igennem?

23. februar 2012 af DiMadria22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fået lavet en opgave i idræt, og synes jeg har fået uretfærdig karakter. Er der en der lige vil kigge den igennem og vurdere opgaven kort? Kan det passe at opgaven er til 02? Opgaven er på lidt over en side. 

Spørgsmålene: 

formål

Gøre rede for den nødvendige teori.

gøre rede for forsøgets udførelse

og til sidst diskutere og konkludere.

Opgaven er vedhæftet. 

På forhånd tak. 

 

Vedhæftet fil: Biptest.docx

Brugbart svar (3)

Svar #1
23. februar 2012 af grammatik1 (Slettet)


Brugbart svar (3)

Svar #2
14. marts 2012 af DrNielsen

Du har udeladt den nødvendige teori. Du skal nok prøve at forklare iltens vej fra atmosfære til musklen, hvorfor ilt er nødvendigt og om man arbejder aerobt/anaerobt(godt til diskussion) Biptest er højintensivt og ATP og CP vil derfor forsvinde ret hurtigt, og det vil blive syretæning(blodlaktaten kan ikke nå at komme fra musklerne). Du kan desuden på figurer vise hvorfor man kommer i iltunderskud osv. Konditallet forklarer du sådan set rigtigt, men bare lidt uklart og af flere omgange.

Desuden skal du passe på med at blive for subjektiv. Indenfor naturvidenskaben er vi ikke interesserede i dig, men mere det generelle.

02 vil jeg sige er ret hårdt, men jeg er ikke i stand til at give dig et kvalificeret bud idet jeg selv kun er gymnasieelev.

Er dette idræt B? :)


Svar #3
18. marts 2012 af DiMadria22 (Slettet)

Ja det er idræt B. Men jeg fik også en uddybende forklaring omkring karakteren. Han mente at man ikke får højere end 02 hvis man ikke følger den skabelon til opgaven som han gav.


Skriv et svar til: Kigge en opgave igennem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.