Matematik

Dm til Cm

11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er dm2? 

Og hvordan regner man fra dm2 til cm2? :-)

Jeg skal 4 dm2 til cm2 :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2012 af mathon

                         
                               1 dm2 = (1 dm)2 = (10 cm)2 = l00 cm2


Svar #2
11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Så det vil sige at 1 dm er 10 cm? eller 100? :-) 


Brugbart svar (3)

Svar #3
11. marts 2012 af NaNoTecs

Jeg forklare det lige lidt enklere her:

1 dm er 10 cm

Så hvis du har 10 dm så har du 100 cm og derved 1 meter

1 dm er 10 cm

 

 


Brugbart svar (3)

Svar #4
11. marts 2012 af YesMe (Slettet)

0.1 m = 1 dm = 10 cm

0.12 m2 = 12 dm2 = 102 cm2

dvs 0.01 m2 = 1 dm2 = 100 cm2


Svar #5
11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Okay tak :-) Har fat i det nu :-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. marts 2012 af NaNoTecs

Så lidt.


Skriv et svar til: Dm til Cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.