Matematik

Renten og rentefoden.

12. marts 2012 af Greger5 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

I løbet af et år er saldoen på en bankkonto steget fra 750,00 kr. til 768,75 kr. Hvad er renten og rentefoden? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. marts 2012 af mathon

                             renten = (768,75 kr) - (750,00 kr) =

                             rentefoden = renten / (750 kr) =
                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2016 af pia123456789 (Slettet)

18,75


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2016 af mathon

#2
                             rentefoden r = (18,75 kr) / (750 kr) = 0,025

                             rentesats p=r\cdot 100\%=2{,}5\%
                   
           


Skriv et svar til: Renten og rentefoden.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.