Matematik

hvordan løser man spørgsmålet?

23. marts 2012 af nanai (Slettet)

en sandkasse er 2,18 m lang og 1,85 m bred.

a) hvor mange msand skal der anvendes, når sandet skal ligge 30 cm højt?

b) hvad vejer sandet (helt antal kg), når 1 liter sand vejer 1,72 kg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2012 af mathon

   rumfanget beregnes

                                             R = højde • længde • bredde

her i indsætter du de kendte størrelser
og får

a)

                                            R = (0,30 m) • (2,18 m) • (1,85 m)


b)
                                           masse = Rumfang · massefylde

                                           masse = R · (1720 kg/m3)                       ( R beregnede du i a) )


Svar #2
25. marts 2012 af nanai (Slettet)

Er det så 0,30m*2,18*1,85=1,2099     ( A)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: hvordan løser man spørgsmålet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.