Matematik

hvordan løser man spørgsmålet?

26. marts 2012 af nanai (Slettet)

Søren, Mathias og Daniel har påtaget sig at omdele 480 reklamer. de af lønnes med i alt 288 kr. A) hvad får de hver, når Søren omdelt 127, Daniel 283 og Mathias resten, og de deler i forhold til det antal, de hver har omdelt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn, hvor mange 480.-dele af den samlede aflønning hver af dem skal have.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2012 af nielsenHTX

find hvor meget en reklame giver

480x=288 find x

og gang så med det antal de hver har omdelt.

eks søren har tjent 127*x


Svar #3
26. marts 2012 af nanai (Slettet)

Sidste spørgsmål.. skal jeg bare gøre sådan 127*288 .. 283*288


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2012 af mathon

      delingsforhold
                                        Søren              127
                                        Mathias           115
                                        Daniel             238
                               sum                         480

 

     aflønning
                                        Søren                 (127 / 480) · (288)     =   76,20
                                        Mathias              (115 / 480) · (288)     =   69,00
                                        Daniel                (238 / 480) · (288)     = 142,80



 


Skriv et svar til: hvordan løser man spørgsmålet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.