Matematik

Mat B1

29. marts 2012 af Rex94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med opgave 23 kapitel 6, hvor jeg skal udregne arealet af et tag.

Jeg har følgende oplysninger:
Tagvinklene: v=25°
Tagets store grundflade har sidelængden: a= 12 m
Den lille grundflade har sidelængden: b=1,5 m
Pyramiden,som udgør ovenlysvinduet,har højden: hp= 1,9m

Jeg skal udregne arealet af tagfladen, tror det er en trampez, men kender ikke højden.
Nogle forslag til denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Upload lige et billede af din figur ...


Svar #2
31. marts 2012 af Rex94 (Slettet)

Lige meget, jeg fandt ud af den


Skriv et svar til: Mat B1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.