Almen studieforberedelse (AT)

The troubles

15. april 2012 af SailorMg

Er der nogen der kort kan forklarede 'The troubles med de vigtigeste detaljer'? Jeg ved godt overordnede om hvad det handler om, men kan ikke forklare det kort med alle detaljerne, og skal bruge dem i en AT4 tegneserie.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. april 2012 af Frida96 (Slettet)

Mener du, om vi kan forklare ''The troubles' (som i perioden i Nordirland fra 1960'erne til 1998 omhandlende etnisk-plotiske konflikter mellem protestanterne (majoriteten) og katolikkerne (minoriteten) ) eller ''The troubles med de vigtigeste detaljer'' (altså: ''problemerne med de vigtigeste detaljer'')

Jeg vil tro du mener det første... 

Og i så fald kan jeg ikke hjælpe dig med alle detaljerne... 

Nu ved jeg godt, at Wikipedia ikke er en ''reliable'' kilde, men jeg vil tro der er en meget uddybende side derinde, om ikke andet så på engelsk.

 

Jeg ved, at protestanterne stadig den dag i dag holder en parade en gang om året i katolistiske kvarterer i nordirland den dag idag, og at det altid udgyder mange problemer. (jeg tror det hedder noget med orange parade eller sådan noget)

Jeg mener der inden for ikke så længe blev dræbt to unge fyre (af politiet?) fordi der var så meget opstandelse i gaderne. (katolikkerne ser det jo som en dyb provokation)

Du kan sikkert finde meget mere om det på nettet, hvis det overhovedet er relevant....

 

Håber du finder noget hjælp :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. april 2012 af Frida96 (Slettet)

(og nej, lad vær at bruge wikipedia, det skal man ikke opfordre nogen til... Men jeg vil tro du kan finde en masse på nettet, hvis der ikke lige er nogen som svarer herinde.., det er jo lidt mange detaljer at skule skrive ned, og dem der svarer, vil måske også selv skulle undersøge noget først..., jeg ville sagtens kunne fortælle dig flere detaljer, men så skulle jeg til at sidde og læse på nettet, og jeg tænkte, at du nok ville få mere ud af selv at læse dette. og siden du godt   ved, hvad det overordnet handler om, kan du sikkert heller ikke mit svar til noget....)

men søg på nettet, jeg er sikker på der står en masse :) (og det har du jo sikkert gjort, men nu har jeg bare sagt det også....)

 

Det blev vidst lidt indviklet!

Nå, jeg håber bare du finder ud af noget!

 

;)


Skriv et svar til: The troubles

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.