Matematik

Værdimængde for f(x)=13,2*0,84^x

15. april 2012 af astr4021 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde Værdimængden for : f(x)=13,2*0,84^x nogle der kan hjælpe mig med dette? :-)

Jeg ved at definitionsmængden = Dm(f)=[2;14]


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2012 af nielsenHTX

en eksponentielfunktion er monoton på hele R, derfor også på [2,14] så vm(f) er

fra f(2) til f(14) begge værdier er med.

#2 ja okay man plejer at skrive fra mindste til største værdi. overså at a<1


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2012 af peter lind

Strengt taget fra f(14) til f(2) da funktionen er aftagende


Skriv et svar til: Værdimængde for f(x)=13,2*0,84^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.