Der er lige nu 1981 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Tysk

Oversættelse

20. april 2012 af 
mathbj (Slettet)
 - Niveau: B-niveau

Har jeg ret i at sætningen "Zu den drei Auszügen von H. Falladas „Kleiner Mann  -  was nun?“ kan oversættes: "Til de tre uddrag fra H. Falladas "Lille mand - hvad nu?"?

Studieportalen.dk anbefaler:
Tysk
Hentet af 21
Tysk
Hentet af 17
Tysk
Hentet af 4
Spansk
Hentet af 6



Brugbart svar (2)
20. april 2012 af 

Ja, bortset fra, at man vil kalde det "uddrag af ..." .



20. april 2012 af 
mathbj (Slettet)

Kan nogen fortælle mig hvad Mörschels betyder?



Brugbart svar (2)
20. april 2012 af 

Det ord har jeg aldrig hørt. Kan det være et familienavn?  Kom med en sætning, måske kan den så afsløre hemmeligheden.



Brugbart svar (2)
20. april 2012 af 

.........Kunne det være "småbidder" (kleine Bissen)    -fra adj. "morsch" (= mør)  ??



21. april 2012 af 
mathbj (Slettet)

Zu den Auszügen „Vorspiel. Die Sorglosen“ und „Wohnküche bei Mörschels“:



Brugbart svar (2)
21. april 2012 af 

  Wohnküche bei Mörschels = Wohnküche bei der Familie Mörschel

Jævnfør dansk: Spisekøkken hos Bjerregaards = Spisekøken hos familien Bjerregaard

 


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.