Matematik
Integralregning
Hej!
Jeg har en opgave om integralregning. Og jeg har været meget fraværende i denne periode, så jeg har ikke helt forstået hvad jeg skal, jeg kender lige knap til stamfunktioner osv, nogle der kan gå disse 3 opgaver igennem for mig?
Svar #1
23. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
Det er sikkert en god ide at arbejde dig grundigt igennem de afsnit, du har været væk fra.
Man skal bestemme en stamfunktion til hver af integranderne i stykkerne. Man skal benytte, at hvis F(x) er en stamfunktion til f(x), gælder der, at
a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)
Benyt de grundlæggende formler:
∫ a·xn dx = a·xn+1/(n+1) + k , n ≠ -1
∫ ecx dx = ecx/c + k
f) Benyt substitutionen t = x2 + 3x + 5 , dt = (2x + 3) dx .
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
