Der er lige nu 504 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Teori trigometriske funktioner

26. april 2012 af 
 - Niveau: B-niveau

Hej Guys. Jeg mangler kunne disse punkter i at være færdig, men er groet lidt fast... Kan i hjælpe mig?

1. Forklar hvordan man kan bestemme konstanterne a, b, c og k i forskriften for en harmonisk sviningning:  udfra aflæsninger på en graf. Illustrer vha figur.

2. Bevis formlerne, hvor T = perioden
- b = 2p/T

- Vandret parallelforskydning (= faseforskydning)  = c/b

3. Redegør for hvad det vil sige at de trigonometriske funktioner er periodiske.

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 99



Brugbart svar (0)
26. april 2012 af 

Fortsæt diskussionen i din oprindelige tråd http://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1183842 i stedet for at starte en ny tråd med det samme emne.


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.