Der er lige nu 1614 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Optimering af ved minimerelse af pris

30. april 2012 af 
 - Niveau: Videregående

Hej alle derude,

 

Håber i kan give mig et hint i den rigtige retning:)

 

Jeg har følgende oplysninger:

P=1200-2Q

MC=120, for Q=<100

MC=4Q-280, for Q=<250, og Q>=101

 

Her finder jeg den optimale situation til at blive Q=185 og P=830.

 

Problemet er så nu får jeg at vide at vi vælger at sælge 50=Q til 750=P, og herefter beregne den nye optimale situation.

Er der nogen der kan give mig et hint i den rigtige retning?

 

På forhånd tak for hjælpen.

 


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.