Der er lige nu 813 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Hjælp til Procent!!

05. maj 2012 af 
 - Niveau: 8. klasse

Hej!

Jeg har fået en opgave der lyder sådan: 0,60 = __ %

Men er 0,60 ikke allerede et procent tal??

Jeg har fået det til: 0,006 %

Er det rigtigt??

På forhånd, tak! :)

Studieportalen.dk anbefaler:
Dansk
Hentet af 107
Kemi
Hentet af 130
Matematik
Hentet af 12
Kemi
Hentet af 129
Oldtidskundskab
Hentet af 91



05. maj 2012 af 

Er der ikke nogen der kan hjælpe?? :(



Brugbart svar (0)
05. maj 2012 af 

0,60 er et decimaltal, som du omregner til procent ved at gange med 100:

0.60*100= %



05. maj 2012 af 

Øhh, ok..

Men er svaret så 0,006%??

På forhånd, tak.



05. maj 2012 af 

Nej nej nej!, er svaret ikke 60??



Brugbart svar (0)
05. maj 2012 af 

Jo svaret er 60 :)
0,60 * 100 = 60 %, da du skal rykke kommaet 2 gange til højre :)



Brugbart svar (0)
05. maj 2012 af 

Korrekt :)



05. maj 2012 af 

#5 og 6#

Tak skal i have! :)



Brugbart svar (0)
05. maj 2012 af 

Hahahahahahhahahhahahahahahahahahahaha

http://0.tqn.com/d/webtrends/1/0/G/A/-/-/lolguy.png

---

"Experience is the name every one gives to their mistakes." - Oscar Wilde



05. maj 2012 af 

#8

Hva' fanden er der galt med dig?? :D


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.