Der er lige nu 565 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Statistik - Summeret frekvens

06. maj 2012 af 
 - Niveau: 10. klasse

Nogen som kan hjælpe

Hvordan regner man summeret frekvens?

Jeg kan godt sætte skemaet ind, hvis det er nødvendigt?

På forhånd tak!

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 21



Brugbart svar (1)
06. maj 2012 af 
MLD

Hvis du kan udregne frekvensen for hver observation, skal disse blot lægges til den tidligere frekvens for observationer..

Prøv ellers at indsætte skema, så er det meget lettere at forklare det :)

 



06. maj 2012 af 

Observation    Hyppighed    Summeret hyppighed    Frekvens    Summeret frekvens
0                       6                                6                        33,30%
1                       4                             10                         22,20%
2                       2                             12                         11,10%
3                       2                             14                         11,10%
4                       0                             14                                0%
5                       2                             16                          11,10%
16                     1                             17                            5,50%
22                     1                            18                             5,50%

Har jeg ellers regnet det andet rigtigt?



Brugbart svar (1)
07. maj 2012 af 

 

Observation    Hyppighed    Summeret hyppighed    Frekvens    Summeret frekvens

0                       6                                6                        33,30%               0,333    (fordi 33,30%=0,333)
1                       4                             10                         22,20%               0,333+0,222=0,555
2                       2                             12                         11,10%               0,555+0,111 = 0,666
3                       2                             14                         11,10%               0,666 + 0,111 = 0,777
4                       0                             14                                0%                0,777 + 0 = 0,777
5                       2                             16                          11,10%              0,777 + 0,111 = 0,888
16                     1                             17                            5,50%              0,888 + 0,055 = 0,943
22                     1                            18                             5,50%             0,943 + 0,055 = 0,998

 



07. maj 2012 af 

mange tak for hjælpen!! ;))


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.