Matematik

Hvordan lægger man moms til??

06. maj 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp. Håber at i kan.

Det er et spørgsmål angående moms.

Spørgsmålet lyder sådan her:

Læg 25% moms til 200kr.

Prisen er 200 uden moms.

Momsen er 25%.

25% moms af 250kr. = 200*25/100=50kr.

200+50=250kr med moms.

Kan det passe?? Hvis nej,så skriv det rigtige svar. :)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Læg momsen til de 200kr. Derved findes prisen med moms, præcis som du har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2012 af MLD (Slettet)

Nu er opgaven vel løst, da 200 (uden moms) + 50 (moms) udgør hele beløbet på: 250 kr.

Eller har jeg misforstået dit spørgsmål ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. maj 2012 af MLD (Slettet)

Det kunne også blot udregnes som 200 * 1,25 (hvor de 25 angiver moms) = 250..


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2012 af MySoul (Slettet)

Prisen eksl. moms: 200 kr. (100 %)

Moms: 0,25*200 kr. (25 %) - Det er du kommet frem til

Salgspris inkl. moms: 1,25*200=?

Hvis du ganger med 1,25  har du lagt momsen, altså de 25 %, til prisen eksl. moms.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2012 af MySoul (Slettet)

- som Svar #3 skriver...


Svar #6
06. maj 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Mange tak for hjælpen alle sammen. Nu har jeg forstået opgaven. :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. januar 2017 af khadija0050 (Slettet)

KAN OGSÅ GODT BRUGE HJÆLP 

Jeg skal ligge 25 % moms til 4301 kr 

Hvordan kan jeg regne det ud


Skriv et svar til: Hvordan lægger man moms til??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.