Matematik
Hjælp til integration
Opgaven er vedhæftet. Håber at i gider at hjælpe har lavet opg a), men ved ikke hvordan jeg skal lave b.
Svar #1
09. maj 2012 af nielsenHTX
substituere med u=x3+x2+3 du=3x2+2xdx så
1∫2 (x2+2x)/(x3+x2+3)dx=1∫2 1/udu=...forsæt selv
Svar #3
09. maj 2012 af nielsenHTX
#2 ja det er korrekt, men husk lidt tekst, hvis det er en aflevering.
Svar #5
09. maj 2012 af Musiknørden (Slettet)
#3
Gider du at tjekke om jeg har udregnet stamfunktionen rigtigt til opgave b Nielsen?
Svar #7
09. maj 2012 af Musiknørden (Slettet)
#6
Kan du forklare mig hvad jeg gør forkert når jeg skal finde det ubestemte integrale.. I facitlisten står der det skal give ln(3), men kan ikke få det til at gå op
Svar #8
09. maj 2012 af nielsenHTX
#7
dit sidste lighedstegn er forkert. brug at;
ln(a)-ln(b)=ln(a/b), og så passer det.
Svar #9
09. maj 2012 af Musiknørden (Slettet)
#8
Når ja for pokker. Endnu engang tak, og beklager ulejligheden.
Skriv et svar til: Hjælp til integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
