Matematik

Variabelsammenhænge - eksamen.

11. maj 2012 af marieholstrup (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der en der vil forklare mig "begreberne variabelsammenhænge" for C niveau, skal bruge det eksamen, helst godt og grundigt.

 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2012 af Markvard (Slettet)

x er den uafhængie variabel

og y er den afhængige

dvs. har du en linæer funktion y=ax+b 

 

x kan nemlig frit vælges og y afhænger jo så af hvad x er 

y er afhængig da den afhænger af x

fx y=2*x+3

hvis vi så indsætter 5 på x plads får vi y=2*5+3=13

y bliver atså 13 hvis x er 5 i denne ligning, du kan frit udskifte x men y vil altid være afhængig af hvad x bliver.

 

Ved ikke om det hjalp?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2012 af SuneChr

Vi kan udvide den lineære sammenhæng, som # 1 beskriver.

Variabelsammenhænge beskrives ved, eller udtrykkes ved en forskrift, der til et givet element i en definitionsmængde knytter et element i en anden mængde, værdimængden. 


Svar #3
12. maj 2012 af marieholstrup (Slettet)

1# DU skal ikke pluse med 3, da x skal ganges med to ;)


Svar #4
12. maj 2012 af marieholstrup (Slettet)

men ellers tak for hjælpen


Skriv et svar til: Variabelsammenhænge - eksamen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.