Matematik

Differentiering og herunder tegning af graf

16. maj 2012 af AppleFanatic (Slettet) - Niveau: B-niveau

Goddag!

Står i den situation at jeg er ret i tvivl om to opgaver, så ville høre om nogen af jer evt. kunne hjælpe til?

Har vedhæftet opgaverne.

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1. Den afledede beregnes ved at benytte reglen for differentiation af en sammensat funktion:

f(x) = √(x2 + 3) = (x2 + 3)1/2  ,

f '(x) = (1/2)·(x2 + 3)-1/2 · (x2 + 3)'

Prøv selv at reducere færdig.

Opg 2. Den viste graf kan ikke helt bruges. Der skal også være vandret tangent for x = 2, hvor funktionen har et lokalt minimum.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2012 af mette48 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

Her er et forslag - vedhæftet

;-)

Vedhæftet fil:1 TEGNING.PNG

Skriv et svar til: Differentiering og herunder tegning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.