Kemi

hjælp

16. maj 2012 af fati39 - Niveau: C-niveau

hej

jeg har en opgave som jeg i tvivl om min svar er det rigtigt.

opløsningens densitet er 1,0064g/ml.

-beregn masseprocent af HNO3 I salpetersyre- opløsningen.

jeg har beregnet MW HNO3 =63.018g/mol

c(HNO3)= P(HNO3)/M(HNO3)= 1.0064g/ml/63.018g/mol= 0,01597mol/ml

0,01597mol/ml * 100%= 1.597

min svar er det rigtigt

tak

 


Svar #1
16. maj 2012 af fati39

hej

jeg har en opgave som jeg i tvivl om min svar er det rigtigt.

opløsningens densitet er 1,0064g/ml.

-beregn masseprocent af HNO3 I salpetersyre- opløsningen.

jeg har beregnet MW HNO3 =63.018g/mol

c(HNO3)= P(HNO3)/M(HNO3)= 1.0064g/ml/63.018g/mol= 0,01597mol/ml

0,01597mol/ml * 100%= 1.597

er mit svar rigtigt?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.