Matematik

isokvant hældning

28. maj 2012 af Haider7 - Niveau: Universitet/Videregående

Lad os antage at vi har følgende produktionsfunktion for en isokvant: K = 2L^3 + 6L^2 + 8L, hvor K = kapital og L = arbejdskraft Vi vil gerne finde MRTS ( substitutionsforholdet mellem K og L. MRTS findes som: MRTS=-∂K/∂K/(∂K/∂L). Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at sætte opgaven i VØ forumet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2012 af peter86a (Slettet)

Hvad er VØ ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

VØ = VirksomhedsØkonomi


Skriv et svar til: isokvant hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.