Matematik

skæring mellem planer

12. juni 2012 af bubbi4 (Slettet)

Hjælp! ved i hvordan man finder snitpunktet mellem tre planer med ligningssystemerne:

(1) x+y=0

(2) x-y=12

(3) 7x+8y+5z= 9

På forhånd tak :-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af 012343210

3 ligninger med 3 ubekendte...

 

Svar til at tjekke med: (6,-6,3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2012 af mathon

 

                                 ...ved I hvordan man finder fællespunktet...

                                                      x + y = 0
                                                                                             fællespunkt (6,-6)    som indsat i
                                                      x - y = 12
             planens ligning
                                                      7x + 8y + 5z = 9              giver (6,-6,3)

                                   
 


Skriv et svar til: skæring mellem planer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.