Fysik
Volt
Hej
Hvad er forskellen på spænding, spændingsforskel og spædningsfald?
Svar #3
21. juni 2012 af Sinimini (Slettet)
Vil du ikke nok være sød at forklre mig det...Jeg mener ikke jeg har fået svar på det...
Svar #4
21. juni 2012 af mathon
spændingsforskel og spændningsfald er det samme
men
differensen giver forskelligt fortegn
spændingen i et punkt
Svar #5
21. juni 2012 af mathon
som gentages her:
Den elektriske feltstyrke E skal udføre et arbejde A per enhedsladning for at føre den i en
preferenceretning gennem en modstand fra B til C
A / Q = B∫C E·ds = UBC
enhed: J/C J/C = V
identisk med
A = ΔEpotel = Q·UBC
Svar #6
21. juni 2012 af Sinimini (Slettet)
Jeg tror endelig, jeg har fået styr på hvad spændingsforskel er. Det er forskellen fra et eller andet punkt i kredsløbet til 0-punktet, ikke? (Jeg går i 1.g).
Spædning defineres i min bog som energi, opr ladning .Er det så energi pr. elementarladning, eller hvordan?
Skriv et svar til: Volt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
