Der er lige nu 211 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Diff

27. juni 2012 af 
 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan udregne følgende trin for trin:

f(x)=x*ex

Det skulle gerne give ex (1+x)

 

På forhånd tak

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 967



Brugbart svar (0)
27. juni 2012 af 

Benyt at (fg)'(x) = f'(x)g(x) + f(x)g'(x) 



Brugbart svar (0)
27. juni 2012 af 

f(x)' = x*ex  = ex + x*ex = ex (1+x)


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.