Der er lige nu 874 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

LIGNING::

07. juli 2012 af 
 - Niveau: 9. klasse

Hej, Her er en ligning: HJælp!

 

1) 2x+3=-6x

 

hjælp!!

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 172
Matematik
Hentet af 4
Kemi
Hentet af 25
Matematik
Hentet af 449
Matematik
Hentet af 63
Matematik
Hentet af 479
Matematik
Hentet af 612



Brugbart svar (1)
07. juli 2012 af 

                            2x + 3 = -6x

                            8x + 3 = 0

                            8x = -3 ..........osv.....

 


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.