Der er lige nu 228 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

reducere udtryk?! hjælp :)

17. juli 2012 af 
 - Niveau: B-niveau

Sidder med et matematik stykke jeg har stiret mig ret blind på og håber der måske er en der har et skarpt øje for det... Er gået død i dette her:

(x+y)^2 - 2xy som skal isolere r i formlen 1•r^2+p=q

Hjæææælp!?!?

Har løst denne her men er ikke sikker i min sag på den er rigtig:
Reducere udtrykket (a-b)^2+2b(a-b)
Resultat: (a-b)^2+b(a-b)= (a-b)(a-b+2b) = (a-b)(a+b) = 9^2-b^2

Er i tvivl om jeg har stiret mig blind på det...

Studieportalen.dk anbefaler:
Dansk
Hentet af 172
Kemi
Hentet af 154
Fysik
Hentet af 19
Kemi
Hentet af 160
Oldtidskundskab
Hentet af 165
Oldtidskundskab
Hentet af 1373



Brugbart svar (0)
17. juli 2012 af 
pvm

 

---

med venlig hilsen

Peter Valberg

 

 



Brugbart svar (0)
17. juli 2012 af 
pvm

Det vil være en hjælp, hvis du får styr på kvadratsætningerne (se vedhæftede)

Vedhæftet fil: kvadratsaetninger.pdf
---

med venlig hilsen

Peter Valberg

 

 


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.