Matematik

Fremskrivningsfaktor - hjælp

01. august 2012 af Hijsa

Hej!

Noget er steget fra 75 til 90 - hvad er fremskrivningsfaktoren og hvor mange procent er den steget?

Og hvis der er omvendt: Noget er faldet fra 90 til 75 hvordan gør man så?


Svar #1
01. august 2012 af Hijsa

Det helt ok har fundet ud af det!


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. august 2012 af 123434 (Slettet)

Noget er steget fra 75 til 90 - hvad er fremskrivningsfaktoren og hvor mange procent er den steget?

f=90/75=1,2

1,2-1=0,2=20%

20% er det steget.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. august 2012 af 123434 (Slettet)

Og hvis der er omvendt: Noget er faldet fra 90 til 75 hvordan gør man så?

F=75/90=0,83(afrundet)

1-0,83=0,17=ca 17%

Får du samme resultater Snowflake?

 

 


Svar #4
01. august 2012 af Hijsa

Ja, det gør jeg! :)


Skriv et svar til: Fremskrivningsfaktor - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.