Der er lige nu 1983 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

3x -1 = 23

19. august 2012 af 
 - Niveau: 8. klasse

Hvordan løser jeg denne ligning : 3x -1 = 23



Brugbart svar (5)
19. august 2012 af 

                          

                         3x - 1 = 23                                   læg 1 til på begge sider

                         3x = 24                                        divider med 3 på begge sider

                         x = 8

 


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.