Der er lige nu 372 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Potens

19. august 2012 af 
 - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke huske hvordan man fjerner en potens, så jeg håber på at nogle af jer ved hvordan man gør :D
 

Det ser sådan ud: 3,1/0,29=t^0,45, og jeg skal have isoleret t

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 326
Matematik
Hentet af 944
Fysik
Hentet af 208



Brugbart svar (0)
19. august 2012 af 

t = (3,1/0,29)1/0,45



19. august 2012 af 

Tak 

Men hvordan er du kommet frem til det? :)



Brugbart svar (0)
19. august 2012 af 

#2 ax=b ⇔a=b1/x når a,b,x er positive



Brugbart svar (0)
19. august 2012 af 

#2

Ved at benytte, at

y = xa ⇒ x = y1/a


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.