Der er lige nu 1559 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

Ligninger

20. august 2012 af 
 - Niveau: 10. klasse

Hej.

Jeg er igang med at lære om ligninger.

Jeg har fået en der ser sådan ud: 3x=-6

Jeg vil spørge om, der nogle der kan forklare hvordan jeg kan regne den ud. 

Efter mine beregninger har jeg fået x til 2, men jeg er ikke sikker. 

 

Studieportalen.dk anbefaler:
Matematik
Hentet af 309
Matematik
Hentet af 58
Matematik
Hentet af 623
Fysik
Hentet af 130
Matematik
Hentet af 204
Matematik
Hentet af 440
Matematik
Hentet af 39
Matematik
Hentet af 449



Brugbart svar (0)
20. august 2012 af 

divider med 3 (husk fortegnet)



Brugbart svar (0)
20. august 2012 af 

                               3·x = -6

                           ...divider med 3 på begge sider



20. august 2012 af 

Det vil sige at x er -0.5?



Brugbart svar (0)
20. august 2012 af 

 

           Det vil sige at x = -2


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.