Der er lige nu 1480 online.
Start Lektieforum Se video Test dig selv Opgaver
Opret spørgsmål

Matematik

granithjulet

15. september 2012 af 
 - Niveau: 9. klasse

Hej SP.

Kan I tjekke mine udregninger?

 

5.1

(180 - 150) : 2 = 15 cm. 

 

5.2

(3,14 · (1,80 : 2)2 · 0,45) - (3,14 · (1,50 : 2)2 · 0,45) = 0.3497175 = 0,35 m3

 



Brugbart svar (0)
15. september 2012 af 

Du er på STX 2. år?

Rumfanget findes som forskellen mellem den ydre og den indre cylinders rumfang, som du har beskrevet det.

Man benytter symbolet π for tallet "pi", ikke 3,14 .


Opret svar

Du skal være logget ind, for at oprette et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind. Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.