Fysik

Det skrå kast med luftmodstand

18. december 2012 af Fibirger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for jeres hjælp :)

Jeg skal opstille en model for det skrå kast med luftmodstand.
Jeg ved at luftmodstanden kan udregnes via Fluft = 1 * rho * A * cw * v2(Hvilket er en konstant * v2)
Derudover ved jeg at den horisontale luftmodstand kan udregnes via Fluft = -Fluft * (vx / v) og den vertikale luftmodstand kan udregnes via Fluft x = -Fluft * (vx / v).

Men hvordan hjælper det mig nærmere en model for det skrå kast med luftmodstand?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2012 af peter lind

Du skal bruge Newtons anden lov


Skriv et svar til: Det skrå kast med luftmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.