Fysik

Hastighed formel

25. januar 2013 af Muliy123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal omskrive den her formel:

v2=v02+g2*T2-2*g*v0*T*sin(Q)

og er kommet frem til at:

v2=2*v0*sin(Q)*T  som er det samme som <--> v2=2*V0y

 

Er lidt usikker eller retter sagt :/ rimelig usikker!

Er der nogen der vil hjælpe?


Svar #1
25. januar 2013 af Muliy123 (Slettet)

OBS det er ikke det samme som V2=2*V0y Da der ikke er nogen g!


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2013 af bbdk (Slettet)

Jeg har lidt svært ved at se hvad det er du vil frem til, men er det muligvis
v2 = v02+2·a·s,       s = ((v2+v02) / 2)


Svar #3
25. januar 2013 af Muliy123 (Slettet)

Ahaa nu forestår jeg det! TAK TAK :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. januar 2013 af mathon

 

                   ...handler det om det skrå kast?

                                                          


Svar #5
27. januar 2013 af Muliy123 (Slettet)

ja det er det skrå kast det handler om


Skriv et svar til: Hastighed formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.