Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - 00

22. februar 2013 af sørennielse (Slettet)

Godaften Studieportalen,

Jeg er kommet i en meget uheldig situation, idag fik vi vores SRP tilbage og fik karateren 00. 

Jeg er meget nysgerrig efter hvorfor jeg fik 00, da jeg selv regnede med at opgave lå til midst 4, 

Jeg har vedhæftigt opgave, og ville sidde stor pris på hvis nogen ville læse den igennem, og måske kommentere på hvad der kunne være problemet.

Mange hilsener Søren :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2013 af MaibritG

Måske, at det bare er mig, men jeg mangler lidt en problemformulering for at kunne vurdere opgaven.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #2
22. februar 2013 af sørennielse (Slettet)

Står på side 3.

Igennem min opgave vil der blive redegjort for, hvordan den universelle velfærdsmodel er opbygget og dens historiske udvikling.
Der vil være en sammenligning mellem medlemmerne af den skandinaviske velfærd.
Tilmed vil der være en vurdering af, om der er en fremtidig udvikling  af den universelle velfærdsmodel. Opgaven tager desuden fat i de problemer der truer den universelle velfærdstat, og hvad der understøtter den.
   Igennem opgaven vil der blive inddraget artikler og statistikker mv., og der vil bruges overvejende kritisk kildekritik på alle links der bruges i opgaven, dermed statistikker, og andet materiale der vil blive brugt.

 

Hilsen Søren :D på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2013 af MaibritG

Allerede der har jeg faktisk lidt et problem for problemformuleringen bør i mine øjne være et selvstændigt afsnit og ikke en del af en indledning.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #4
22. februar 2013 af sørennielse (Slettet)

Okay, men er det grund nok til at give 00 ? :D


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2013 af MaibritG

Nej, det er det ikke, men jeg kan naturligvis ikke afvise det. Nå, nu har jeg læst din opgave, og jeg mener heller ikke, at den er bestået. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i Blooms taksonomi:

Umiddebart virker hele din opgave som en lang redegørelse. Du når simpelthen ikke op på noget kompleksniveau, og i mine øjne vil en folkeskoleelev med dine kilder, kunne skrive en tilsvarende opgave. Niveauet er simpelthen ikke højt nok. Jeg ser simpelthen for lidt af dig i opgaven.

Jeg har ligeledes kigget på dine kilder, især når du nævner, at du "overvejende kritisk kildekritik på alle links der bruges i opgaven", hvor du på trods af dette har valgt kilder fra bolde socialdemokraterne, information og politiken, som primært bidrager med meget "rød vinkling". Ligeledes synes jeg du bruger storedanske.dk alt for meget, især når der findes anden litteratur om emnet. Det virker lidt som om, at du ikke har gjort dit hjemmearbejde (forberedelse) godt nok.

Generelt set synes jeg ikke din opgave er særlig strutureret, hvilket resulterer i en masse løse ender, og det virker som om, at du ikke har forsøg at lave en rød tråd i opgaven, men blot har opdelt opgaven i hhv. en historisk del (redegørelse) og en samfundsfagsdel (vurdering).

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #6
22. februar 2013 af sørennielse (Slettet)

Jeg siger mange tak for du gad at kigge på det ;D

Hilsen Søren 


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. marts 2013 af khan-khan (Slettet)

Desuden ligner det at du skrevet efter en bog. ( nej, det er ikke synd, så længe du har kildeangivelse), men du får ikek point s !


Brugbart svar (1)

Svar #8
23. december 2016 af Bjarnesen (Slettet)

#7 Ved godt, at det er en 3 år gammel tråd, men man kan jo ikke skrive sin SRP udelukkende fra sin egen vide - man skal bearbejde og vurdere andre folks materiale  ;-)


Skriv et svar til: SRP - 00

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.