Matematik
eks. funktioner
05. oktober 2005 af
Den.... (Slettet)
Hej er gået lidt i stå med denne her opgave, nogle der vil hjælpe?
Om en eksponentiel udvikling, for hvilken f(2) = 4,2 og det 4-årlige procentvise udvikling er 40 %. Bestem en regneforskrift for f.
Om en eksponentiel udvikling, for hvilken f(2) = 4,2 og det 4-årlige procentvise udvikling er 40 %. Bestem en regneforskrift for f.
Svar #2
18. maj 2013 af Yang (Slettet)
a=1+0,40 = 1,40
f(2)=4,2 ⇔ 4,2=b*1,402
løs ligningen mht. b...
Skriv et svar til: eks. funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
