Kemi

hvad betyder det?

10. maj 2013 af nejvelda

Hey

Er der nogen , som kan forklare mig, hvad der menes med: undersøg varedeklationen på eddiken og sammenlign den med det eksperimentelle resultat

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2013 af HFNU (Slettet)

Hej allesammen .:)...Nogle der vil hjælpe mig med at forstå dette? Prisen på en varer nedsættes med 25%. Efter nedsættelsen koster den 550kr. Hvad var prisen før nedsættelsen. Jeg har selv prøvet at lave den ved at sige f= 550 F= 1+r . Men så ved jeg ikke med resten da jeg har sagt F= 1+ 0,25 så 550 * 1,25 = 687,5. Min lærer mener dette resultat er forkert? hvad skal jeg gører i stedet??. Tak til den person der gider at svarer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2013 af HFNU (Slettet)

UPs det skulle ikke være svar men et spørgsmål ...det må du undskylde


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Hej, du har vel nogle resultater fra dine forsøg med eddiken. Kan man lige se dem? ;)


Skriv et svar til: hvad betyder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.