Matematik

Sammenhæng mellem eksponentiel funktion og rentesregning

15. maj 2013 af Line123L (Slettet)

Nogle der kan forklare mig sammenhængen mellem eksponentiel funktion og rentesregning? 

På forhånd tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2013 af mathon

 

                                      y = b • ax                 som når fremskrivningsfaktoren ønskes relateret til 1
                                                                      og x er hel omskrives til

                                      y = b • (1+r)n

I finansverdenen er y den fremskrevne Kapital n terminer efter nul-værdien Kn=o = b

hvoraf
                                      Kn = Ko • (1+r)n                   r = p/100       når p er den annuelle procent ( p.a. )


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2013 af mathon

rettelse:
                                når p er terminsprocenten


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem eksponentiel funktion og rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.