Fysik

Spændingsforskel

15. maj 2013 af Bammm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn den spændingsforskel, der skal være over røntgenrøret, når den mindste bølgelængde i spektret skal være 8,3 pm 

Okay, this is the way i have done it!

8,3= (6,63*10-34*j*s*3.00*108 m/s)/(U*1,60*10-19*C) ⇔

Så har jeg bare isoleret så der står 

U = (h*c)/(e*lambda) = 1,497 x 10V okay, så er mit spørgsmål der står svaret skal være 1,5 x 105m er det en fejl der står meter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Ja, det er det.


Skriv et svar til: Spændingsforskel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.