Matematik

log/ln

19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

Ln(x+2)=1

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at udregne det? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af mathon

               x + 2 = e

               x = e - 2


Svar #2
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

hvad er e? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2013 af mathon

 

               e er grundtallet for ln

               e ≈ 2,72

 

....................

   generelt
                         loga(a) = 1


 


Svar #4
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

Okay tak! :-)


Skriv et svar til: log/ln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.