Matematik

:-(

19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

111 * ex = 222


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af c_aastrup

Vær hellere glad da :-)

111 ex = 222

ex = 2

x = ln 2


Svar #2
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

Haha er jeg også, er bare så dårlig til logaritmer :)

 

hvordan ved du at ex= 2? :-)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2013 af Yang (Slettet)

Divider med 111 på begge sider. Glæden ved at løse ligningen :-) 


Svar #4
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

Ahh taaaak! :D


Svar #5
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

men hvordan ved du at du skal bruge Ln? og så til 2


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2013 af BObama (Slettet)

ln fordi det er e. Tallet 2 er jo lige fundet.


Svar #7
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

x skal jo give?

 

x=(0.6931/(ln(e)


Svar #8
19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

??? :)


Skriv et svar til: :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.