Matematik

Logaritmer

19. maj 2013 af mariax2 (Slettet)

1) 1.33x = 10


2) 12 * 1.44x = -30


3) x * log(102 * 100*0,5) = 7.5

 

Nogen der vil hjælpe med at isolere x? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af mathon

 

     1)       1.33x = 10

                log(1,33) • x = 1

                x = 1 / log(1,33)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2013 af mathon

 

      2)    12 1.44x = -30

             1.44x = (-30) / 12             og samme metode som i 1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2013 af mathon

 

   3)   x log(102 * 100*0,5) = 7.5

          x log(103) = 7.5

          3x = 7.5 .............

       


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.