Matematik

Modellering

19. maj 2013 af Flinten (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg sidder og knogler med eksamens spørgsmål og kan simplehen ikke forstår dette spørgsmål

håber der er nogen kloge hoveder derude der har nogen tips og tricks 

Vis at f(x)=b*e^kx er løsning til ligningen f´(x)=k*f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af mathon

 integrationsprøven

         hvis
                   f(x) = bekx

         er
                   f '(x) = (b•ekx) • k = k f(x)

altså er
                   f(x) en løsnig til f´(x) = kf(x)


Skriv et svar til: Modellering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.