Matematik

Procent

20. maj 2013 af Piloten123 (Slettet)

Hej, hvordan regner man, 35% af 30.000? Har prøvet 35x30.000/100 men det giver 10.500, det tror jeg ikke rigtigt på, da 50x30.000/100 er 15.000. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2013 af 123434 (Slettet)

35% af 30.000

1%=(30.000/35)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2013 af Eksperimentalfysikeren

#0

Dit resultat er korrekt

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2013 af 123434 (Slettet)

1# Rettelse

35% af 30.000

1%=(30.000/100)=300

35%=300*35=10500

 


 


Svar #4
20. maj 2013 af Piloten123 (Slettet)

Wtf, så hvis f.eks. Skat trækker 35% af 30.000, så tjener man kun 10.500 om måneden?????? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Du skal bare altid huske, at pro cent på dansk betyder af hundrede altså hundrededele.

Så 35 % af noget er 35/100 af det.

ALTID!  ;-)


Svar #6
20. maj 2013 af Piloten123 (Slettet)

Tak for det Krabasken. Kan du ikke lige svare på svar 4? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Find de berømte 35/100 af 30.000 og træk så dem fra de 30.000

ELLER:

Hvis man trækker 35% fra 30.000, bliver der (100-35 =) 65% tilbage

Find 65/100 (%) af de 30.000 - det bliver resten . . .


Svar #8
20. maj 2013 af Piloten123 (Slettet)

nååå så det bliver 19.500 efter skat eller er det forkert? :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Yep!


Svar #10
20. maj 2013 af Piloten123 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.