Matematik

tv-studiet

22. maj 2013 af jasmin14 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogen det har lavet opg. 4.4 som vil vedhæfte en fil med svaret ?

pleaseeee!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Du kunne måske skrive opgaverne ned, i stedet for?


Svar #2
22. maj 2013 af jasmin14 (Slettet)

4.1 Tegn studiet i målestoksforholdet 1:100

15 m * 100 = 1500 cm / 100 = 15 cm3,4 m * 100 = 340 cm / 100 = 3,4 cm2,1 m * 100 = 210 cm / 100 = 2,1 cm10,5 m * 100 = 1050 cm / 100 = 10,5 cm18 m * 100 = 1800 cm / 100 = 18 cm90 cm / 100 = 0,9 cm30 cm / 100 = 0,3 cm60 cm / 100 = 0,6 cm4,2 m * 100 = 420 cm / 100 = 4,2 cm

 

 

 Indtegn på din tegning af studiet nyhedspulten og en af de
  øvrige opstillinger.Nyhedspult

1,2 m * 100 = 120 cm / 100 = 1,2 cm1,6 m * 100 = 160 cm / 100 = 1,6 cmDiskussionspanel4 m * 100 = 400 cm / 100 = 4 cm1,5 * 100 = 150 cm / 100 = 1,5 cm

 

 

 


Svar #3
22. maj 2013 af jasmin14 (Slettet)

HJÆÆÆÆÆLP


Skriv et svar til: tv-studiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.