Matematik

VIGTIGT

22. maj 2013 af hejmedddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, nogen derude, der ved hvad forskellen mellem grafene for de to funktioner er.

f(x)= 5cosx

g(X)=-5cosx


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2013 af SuneChr

Graferne for  f og g er hinandens spejlbillede m.h.t. x-aksen.

f(x) = - g(x)   og    - f(x) = g(x)   for alle x ∈ R


Svar #2
22. maj 2013 af hejmedddi (Slettet)

lige en spørgsmå til. 

f(t)=sin(t)

bestem en løsning til f(t)= 1/kvadratrod 2

Er det bare sådan man regner det ; solve(1/kvadratrod2 = sin(t),t)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2013 af SuneChr

Man har

sin (π/4)  =  sin (3·π/4)  =  (√2)/2  =  1/(√2)


Svar #4
22. maj 2013 af hejmedddi (Slettet)

Kan du ikke uddyb det lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Deraf aflæser man så, at løsningen til ligningen

f(t) = sin(t) = 1/√2

i intervallet [0;2π] er t = π/4 eller t = 3π/4 .


Svar #6
22. maj 2013 af hejmedddi (Slettet)

Tak for jeres svar


Skriv et svar til: VIGTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.