Matematik

intergral

23. maj 2013 af hejmedddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvilken intergralformel bruger man til beregning af følgende integral:

(x+1)(x^2+2x+2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2013 af c_aastrup

Gang ind i parentesen og integrer hvert led


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

∫(x+1)(x^2+2x+2)

u = (x^2+2x+2)

du = 2x + 2 = 2*(x+1)

Vi har da ½*∫u*du = ½*(u^2)/2 = (u^2)/4 = (x^2 + 2x + 2)^2  / 4

;-)


Skriv et svar til: intergral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.